Créer des papiers peints à partir de tout

Nos papiers peints imprimés numériquement ont des couleurs, des formes et des répétitions illimitées. Cela veut dire que presque tout peut servir à créer un design de papier peint. Tout ce qu'il vous faut, c'est une idée d'impression - et nous vous aiderons à y apporter une dimension spéciale.

Vous trouverez l'inspiration et les astuces ici. Vous avez des questions ? Contactez-nous et nous reviendrons vers vous rapidement !

Eigen woorden toevoegen

Quote

Eigen woorden toevoegen

Wilt u het met uw eigen woorden zeggen in plaats van met de onze? Onze studio helpt u graag uw behang te voorzien van alles wat u maar wilt, van favoriete citaten tot oude liefdesbrieven.

Een digitaal motief maken

Een digitaal motief maken

Haal elpeehoezen, kranten, kantwerk, oude foto's van popidolen, boekenleggers of uw trouwakte tevoorschijn - alles kan op het behang worden overgebracht. Zelfs een oude rol behang!

Invoegen van objecten

Quote

Invoegen van objecten

Een huis zit vol met herinneringen. Stuur uw foto's, ansichtkaarten of verzamelingen op en wij voegen ze aan uw eigen unieke behang toe. Wat te denken van een schitterende sterrenhemel boven nachtelijk New York?

Onze motieven op maat aanpassen

Quote

Onze motieven op maat aanpassen

Motieven kunnen worden toegevoegd, verwijderd of verplaatst. Misschien valt uw favoriete deel van het behang precies achter uw bank? Laat het ons weten en wij passen het motief op uw wensen en uw huis aan!

Een persoonlijk ontwerp maken

Quote

Een persoonlijk ontwerp maken

Hebt u zelf een idee voor uw eigen behang of kunt u het motief dat u wilt hebben niet vinden? Vertel ons wat u wilt en wij ontwerpen het voor u - van een collage tot een volledig behang (zoals we voor Lucas hebben gedaan).

De kwaliteit verbeteren

Quote

De kwaliteit verbeteren

Verbeter de scherpte van oude, vervaagde foto's. Verwijder een penaantekening of het raster (punten) op een gescand krantenartikel. Misschien is de foto die u genomen hebt met uw mobiele telefoon net niet goed genoeg als motief?

Kleuren veranderen

Kleuren veranderen

Wat te denken van een behang dat precies bij uw favoriete stoel past of toch wat zachtere kleurschakeringen? We kunnen de kleuren van afbeeldingen in onze collecties aanpassen, zodat ze bij uw interieur passen.

Kleuren accentueren

Kleuren accentueren

Accentueer licht en elementen of laat één bepaalde kleur overheersen. Misschien overweegt u de dominerende kleuren op uw inrichting af te stemmen of uw persoonlijke smaak te benadrukken door de achtergrond weg te laten vallen?

Foto’s

Foto’s "verouderen"

Uw foto of portret voorzien van een antieke uitstraling? Met onze speciale effecten kunnen wij zorgen voor een oude, versleten, vervaagde uitstraling zonder de kwaliteit aan te tasten. Op uw opvallende muur levert Sepia een buitengewoon effect op!

In tekening omzetten

In tekening omzetten

Vaak zit er dusdanig veel informatie in een afbeelding, dat deze niet geschikt is als basis voor een behang. Het kan dan leuk en effectief zijn om een zwart/wit-patroon als een soort schets op het behang aan te brengen. Uw kinderen kleuren het graag voor u in!

Uw foto's omlijsten

Uw foto's omlijsten

Met een lijst om uw foto creëert u een in het oog springend effect op uw opvallende muur. We hebben dit behang in zwart en wit gemaakt en een abstracte lijst toegevoegd voor een handgeschilderd effect op uw muur.

Iets wissen

Iets wissen

Laat ons uw ex-vriend uitwissen en voorkom, dat u hem zelf van al uw foto's moet afscheuren. Wij kunnen alles wissen, dat er eigenlijk niet zou moeten zijn: data, vlekken, rode ogen, honden, objecten...

Neonverlichting toevoegen

Neonverlichting toevoegen

Maak uw eigen neonverlichting! Met dit speciale effect lichten alle contouren in neon op. En daarmee springt uw opvallende muur er nog meer uit. Plaats de aankopen van een citytrip voor uw muur of geef uw dorp een echte stadse uitstraling.

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall